Naar impressiepagina »
  • U bevindt zich hier:
  • Home
  • Café & Brasserie

Café & Brasserie

U moet het even weten: nadert u het Vlaams Arsenaal vanuit de Marikenstraat, dan vindt u ons café aan uw rechterkant en onze Brasserie aan uw linker. Voor welke kant u ook kiest, het ‘goede genieten’ ligt altijd binnen handbereik. Of u nou alleen komt of met vrienden of collega’s.

 

Vlaams café

Neem een heerlijke borrel en een hapje op de goede afloop van een bespreking. Kom na een ochtendje shoppen met een verrukkelijke latte machiato tot rust aan de leestafel. Ons café biedt u voor elke aanleiding een unieke beleving. En vanuit onze open keuken in het souterrain serveren wij ook nog eens de ene betaalbare lunch na de andere!

 

Brasserie

Voor de lunch kunt u natuurlijk ook terecht bij onze brasserie. De gemoedelijke sfeer in onze ruimtes zal u aangenaam treffen. De begane grond biedt ruimte aan zo’n tachtig gasten die door de niveauverschillen en de centrale plaatsing van het bargedeelte toch volop privacy genieten. De entresol is bij uitstek geschikt voor grotere gezelschappen tot veertig personen.

 

Oh ja, zowel café als brasserie doorstonden met glans de keuring van de smaakpolitie!

 

 

Het terras met buitenkeuken

Eten of drinken in de buitenlucht? Geen probleem, zolang het weer u goed gezind is natuurlijk. Het Vlaams Arsenaal beschikt over een beschutte binnenplaats waar we een prachtig terras hebben gecreëerd. In 2008 uitgeroepen tot beste van Nijmegen en de laatste jaren steevast in de top honderd van beste terrassen van Nederland, plaats 65 en stijgend. Schoon, mooi en voorzien van comfortabel meubilair. En vriendelijk personeel, verzorgd, snel en behept met een passend zonnig humeur.

 

Tegenwoordig beschikt ons terras aan de kant van de brasserie ook over een buitenkeuken. Een lust voor oog en smaakpapillen.


Feesten en bijeenkomsten

Dertig, veertig of vijftig mensen. Receptie, borrel of feest. U zit goed bij het Vlaams Arsenaal als u voor uw gelegenheid een passende locatie zoekt. Maar dat niet alleen. Geef ons uw wensen door en wij zorgen voor een originele invulling. Voor elk type feest, voor een koffietafel of persconferentie. Wij spreken onze ideeën samen met u door als u geheel vrijblijvend contact met ons opneemt. Dat kan gemakkelijk via:

Telefoon: 024-324 48 33 (bgg 024-3244832)

E-mail: info@vlaamsarsenaal.nl

 

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Deze kunt u bekijken via de link ‘Voorwaarden’ onderaan de pagina. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.